E bine sa stii

Zona doctori - medici

Medicina sportiva

Medicina Sportiva - MedicinaSportiva.Ro Portalul Medicinei Sportive din Romania - Sport Medicine Romania - Societatea Romana de Medicina Sportiva - Romanian Society for Sports MedicineMedicina Sportiva - Portalul Medicinei Sportive din Romania - Societatea Romana de Medicina Sportiva

Pan Sport Medical - web site romanesc de Medicina SportivaPan Sport Medical - web site romanesc de Medicina Sportiva

Utile

Trinitas TV

Ziarul Lumina - Primul Cotidian Crestin din Romania

Radio Trinitas - Pentru sufletul dumneavoastra (asculta postul radio si ONLINE pe internet)


Radio Dobrogea - Un radio pe Pamant Apostolic - Constanta (asculta postul radio si ONLINE pe internet)


Ortodoxia Tinerilor isi propune sa promoveze credinta si spiritualitatea crestin-ortodoxa in randul tinerilor. Un site ortodox care abordeaza probleme spinoase ale tinerilor de azi.

Familia Ortodoxa - revista de informare si atitudine ortodoxa.

Suflet Ortodox - Portalul crestinilor Ortodocsi


Itsy Bitsy - Copii si parinti isteti - Radio pentru copii cu parinti isteti (asculta postul radio si ONLINE pe internet)

Centrul Gifted Education - GiftedEdu.org

Numbeo.com - Cea mai mare baza de date online despre costul vietii (cost alimente, imbracaminte, transport, inchiriere - cumparare - vanzare apartamente, etc.), ingrijirea sanatatii, calitatea vietii, trafic (circulatie), nivel crime (delicte, infractiuni), turism (calatorii), indicatori de locuinte (imobiliare), poluare si multe alte informatii despre orase si tari.
Numbeo.com - Cea mai mare baza de date online despre costul vietii (cost alimente, imbracaminte, transport, inchiriere - cumparare - vanzare apartamente, etc.), ingrijirea sanatatii, calitatea vietii, trafic (circulatie), nivel crime (delicte, infractiuni), turism (calatorii), indicatori de locuinte (imobiliare), poluare si multe alte informatii despre orase si tari.
LIBRARIE.NET va ofera carti, filme, jucarii, muzica - comanda online

Sa iubim natura si TOATE animalele ca sa NU fim SPECIISISTI.

Protectia animalelor

Protectia mediului


Agentia Nationala de Presa AGERPRESS din 1889

Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta - www.112.ro

Apeluri de urgenta 112, detalii si la Jandarmeria Romana

Legea 61 /1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice - Legea 61 din 1991 modificata in 31 Ianuarie 2011 - Republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 77 din 31/ 01/ 2011

Vacanta in Siguranta - Info Litoral - Ministerul Afacerilor Interne (MAI)

Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane (ANITP) - Monitorizare. Prevenire. Coordonare. - Apel gratuit - Ministerul Afacerilor Interne (MAI) - Traficul de persoane constituie o violare a drepturilor omului si o atingere adusa demnitatii si integritatii fiintei umane, o amenintare asupra securitatii individului si a valorilor sociale si morale.

Tu cui dai accept? In spatele unui profil frumos se pot ascunde intentii periculoase! - Retele de socializare pe Internet - Campania de prevenire a pornografiei infantile pe Internet lansata de Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii

Agentia Nationala Antidrog (ANA) - Apel gratuit

Anticoruptie MAI - Telefon, apel gratuit - Ministerul Afacerilor Interne, Directia Generala Anticoruptie - www.mai-dga.ro

Romania Curata - Un portal anticoruptie

SOLVIT este o retea de solutionare a problemelor, in cadrul careia statele membre ale UE conlucreaza pentru a solutiona, fara utilizarea procedurilor legale, problemele survenite datorita aplicarii necorespunzatoare a legislatiei privind piata interna, de catre autoritatile publice. Centrele SOLVIT pot sprijini in rezolvarea plangerilor provenite atat din partea cetatenilor, cat si a intreprinderilor. Acestea fac parte din administratia nationala si se angajeaza sa furnizeze solutii reale pentru problemele prezentate, intr-un termen de zece saptamani. Serviciile furnizate de catre SOLVIT sunt gratuite. - SOLVIT: Rezolvarea eficienta a problemelor in Europa - ec.europa.eu/solvit

ANTICORUPTIE - ANTIDISCRIMINARE - Incepe ACUM si TU sa fii solidar, responsabil social pentru a insanatosi, regenera Romania - Pentru o viata buna, cinstita, morala, sanatoasa si fericita!

Vizitatori online

Avem 68 vizitatori online


 
 

fructe - verdeturi, zarzavaturi - vegetale - oleaginoase: seminte, samburi, nuci - leguminoase, legume - cereale - diverse

Sanatate si Viata - Pentru un Stil de Viata Sanatos si o Viata Fericita

Adevarata sanatate nu inseamna absenta bolii.
Adevarata sanatate inseamna starea de bine emotionala, fizica, mentala si sufleteasca (psihica, spirituala).
Ministerul Sanatatii incepe o alta campanie de vaccinare pentru sanatate sau boala?
"Campania nationala de vaccinare anti-HPV va incepe in luna martie a acestui an, potrivit Ministerului Sanatatii"..."Grupul tinta la care ne-am gandit este de 10-14 ani - grupul primar tinta." (23 Ianuarie 2013)
Oare cati dintre doctori stiu, dar si informeaza cat de NESANATOASE SUNT TOATE VACCINURILE si ce afectiuni, grave, fatale declanseaza vaccinurile imediat dupa vaccinare sau efecte secundare chiar la peste 10-30 de ani de la vaccinare?
Cercetatorii au constatat, pe baza a circa 100 de studii, ca lista cu efecte secundare grave legate de vaccinarea anti-HPV, in intreaga lume, cuprinde decese, convulsii, paralizii, sindromul lui Guillain Barre, mielite transverse, paralizii faciale, etc., si...cancere ale colului uterin.
Vezi dovezile si cum previ cancerul de col uterin, marturiile (de zeci de ani, unele stiute de peste 100 de ani) despre ce ingrediente nesanatoase contin vaccinurile, cat de periculoase sunt vaccinurile, despre cum se poate refuza vaccinarea, VACCINURILE SUNT INUTILE SI PERICULOASE la: Campania nationala de vaccinare anti-HPV...
Doctor Robert Morse - Dr. Naturopat

Dr. Robert Morse este doctor naturopat - Naturopathic Doctor (N.D.)

Doctor Robert Morse - Dr. Naturopat - Naturopathic Doctor (nd)Doctorul Robert Morse are o clinica de sanatate in Florida, America de peste 40 de ani unde vindeca afectiuni, "boli incurabile", "boli degenerative" bazandu-se pe programele, metodele naturale de detoxificare si eliminare a aciditatii (acidozei din corp) si formulele din plante medicinale (unele formule proprii ca: God's Herbs - Ierburile lui Dumnezeu).

Dr. Morse vindeca peste 95% si chiar 100% din afectiuni: cancerul, afectiuni cardiovasculare, diabetul, afectiuni dermatologice, dezechilibrele hormonale si a glandelor endocrineobezitate, malnutritie, afectiuni dermatologice (ale pielii, caderea parului, acnee, etc.), ginecologice, "boli autoimune", artrita, reumatism, ADHD (Attention deficit hyperactivity disorder), scleroza, afectiuni neurologice, etc.

Doctor Robert Morse - Dr. Naturopat - Naturopathic Doctor (nd)Dr. Robert Morse are, conduce si o Scoala Internationala de Detoxificare (International School of Detoxification) in urma cursului intensiv de 5 zile se poate obtine o diploma, certificat de Specialist in Detoxificare si Regenerarea Completa la nivel Celular (la acest curs vin pe langa doctori din toate tarile si oameni fara cunostinte medicale, cursul este facut, structurat pentru orice om care doreste sa invete Arta Detoxificarii si Regenerarii Complete la Nivel Celular - deci vindecare profunta si completa la nivel celular).
Se ofera reduceri, discounturi, pentru cursul de 5 zile de exemplu pentru 2 persoane (sot si sotie) sau pentru grupuri de persoane.

Testarea pentru cursul de mai sus poate fi facuta de acasa, prin internet, pentru persoanele care nu se pot deplasa in America (dar numai pentru primele 4 zile, mai putin ziua a 5-a in care se prezinta iridiologia). Daca va puteti deplasa in America aveti in plus pe langa cursul de iridiologie si anumite facilitati: studii de caz, impartasirea cunostintelor cu participantii de la cursuri si doctori sau alti specialisti in detoxificare si regenerarea la nivel celular, anumite documente utile, etc.

Pentru detalii vedeti prezentarile video cu dr Robert Morse de pe acest site sau direct pe canalul Youtube (unde puteti sa-i scrieti direct, si va raspunde relativ rapid in cateva zile prin prezentarile video): www.youtube.com/robertmorsend
Alt canal Youtube al dr. Robert Morse (copie de siguranta, daca nu gasiti pe cel de mai sus ce cautati): www.youtube.com/DrRobertMorseND

Inregistrari video de pe Vimeo: vimeo.com/officialrobertmorsend

Informatii pe Twitter: http://twitter.com/robertmorsend

Il puteti contacta pe dr. Robert Morse pe site-urile dansului:
- DrMorsesHerbalHealthClub.com
- NaturesBotanicalPharmacy.com
- GodsHerbs.com
- RobertMorseNd.com

Istoria, calificarile si experienta doctorului Robert Morse: CV-ul doctorului Robert Morse - doctor naturopat (medicina naturopata, medicina naturala).

Pe scurt Dr. Robert Morse este: autor, doctor naturopat autorizat si acreditat, biochimist, iridologist, specilist (expert - bun cunoscator) si profesor in plante medicinale si vindecare orice afectiune, "boala" (regenerare la nivel celular - regenerare celulara completa).

Medicina naturopata, medicina naturala sau "Medicina Vie", poate fi numita medicina: trecutului, prezentului si viitorului.

Cartea doctorului Robert Morse: SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE. GHID FUNDAMENTAL. ALIMENTE SI PLANTE NATURALE PENTRU REGENERAREA CELULARA COMPLETA - Dr. Robert Morse - Editura Paralela 45 - 2005 (prima editie) The Detox Miracle Sourcebook: Raw Food and Herbs for Complete Cellular Regeneration

"Dr. Morse este renumit pentru munca sa si succesul (de vindecare) in toate tipurile de cancer. El este specializat in regenerarea creierului si a nervilor. Dr. Morse este unul dintre cei mai mari vindecatori din lume." - Dr. Bernard Jensen

"Dr. Morse is world renowned for his work and success in all types of cancers. He specializes in brain and nerve regeneration. Dr. Morse is one of the world's greatest healers." - Dr. Bernard Jensen

Naturopatia
se bazeaza pe prevenire, ameliorare, identificarea cauzei si nu a simptomelor (cum face medicina alopata - medicina de sinteza, toxica, "moderna"), dar mai ales se concentreaza pe vindecarea completa prin: stil de viata sanatos, metode naturale de diagnosticare, regenerare si vindecare a organismului, alimentatie sanatoasa naturala (fructe, vegetale, verdeturi, plante medicinale, etc.).

 

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Autor Afişări
1 NU IZOLA CHIMIA, Fara Suplimente, Fara Enzime Digestive - DHEA, glande suprarenale disecate - Culturismul si proteinele, pericolele proteinelor - Hepatita C - Vergeturi, Cicatricile-FRUCTELE INTARESC CREIERUL SI SISTEMUL NERVOS,etc -Dr. Robert Morse-Video Administrator 1693
2 Dezorientare intelectuala cu privire la modul in care functioneaza organismul in biochimie-Produse lactate-Stoarcerea fructelor (suc de fructe), sa mancam fructele, sa facem suc din vegetale-Febra fanului-Dureri de cap, migrena, etc-Dr. Robert Morse-Video Administrator 1830
3 Boala Huntington (coreea - afectiune progresiva neurodegenerativa, dementa,...) - Detoxifiere Emotionala - Zona de reproducere masculina - Atacurile de Panica - Caderea Parului - Probleme autoimune - Tiroida-Cataracta, Galucom, etc-Dr. Robert Morse-Video Administrator 1920
4 POSTUL (Postirea), Clismele si CURATAREA COLONULUI - Fasting, Enemas and Colonics (Colon cleansing) - Dr. Robert Morse - 29 iunie 2011 - Video - 28 minute Administrator 1956
5 AFECTIUNILE INIMII - Insuficienta cardiaca congestiva-Aritmie cardiaca (Fibrilatie atriala-Batai neregulate si rapide)-Batai premature ventriculare-Prolaps de valva mitrala sau murmurele inimii-Hipertrofia inimii...- HEART CONDITIONS-Dr Robert Morse-Video Administrator 1761
6 HIV - SIDA - Virusuri, Bacterii, Fungiile (Ciupercile) - Sistemul Imunitar - CUM SE VINDECA SIDA IN 3 LUNI !... - HIV - AIDS - Viruses, Bacteria, Fungus - Immune System - HOW TO CURE AIDS IN 3 MONTHS !...- Dr. Robert Morse - 27 iunie 2011 - Video -19 min Administrator 1754
7 NU MAI PUTEM FOLOSI GANDIREA BAZATA PE TRATAMENT-San Fibrochistic,Chist Ovarian-Insomnie,Scoaterea amigdalelor,efecte secundare-CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL LIMFATIC(SCURT)-Atacurile de panica-Picioare umflate(edem),Circulatia Sangelui..Dr Robert Morse-Video Administrator 1671
8 AUTISM, SCLEROZA MULTIPLA, Scleroza laterala amiotrofica (cunoscuta si ca boala Lou Gehrig), PARKINSON, etc. - Autism, MS (Multiple sclerosis), Lugaris (Amyotrophic lateral sclerosis or Lou Gehrig's "disease" - ASL), Parkinson,etc - Dr. Robert Morse-Video Administrator 1511
9 CRIZA DE VINDECARE - DETOXIFICAREA induce simptomele racelii, gripei, febra, mucus (mucozitati) care iese din corp, orbire temporara, paralizie temporara... SIMPTOMELE DETOXIFIERII - RELAXAREA - The Healing Crisis - Dr. Robert Morse - 21 iunie 2011 -Video Administrator 1956
10 Trebuie sa ne educam - Daca nu poti vindeca cancerul cu aceste protocoale, discutie despre medicina alopata, radioterapia (chimioterapia) - Dibetul de tip 2 si cu ce fructe sa postim - Genetica - Endometrioza...Dr. Robert Morse -21 iunie 2011-Video-29 min Administrator 1342
11 Obtine echilibrul-Informatii generale despre copul tau-Sistemul limfatic si glandele endocrine "Guvernul Corpului"-Diabetul de tip 1-Informatii generale despre zaharuri si carbon-Gene proaste in organe-Hipotiroidism...Dr. Robert Morse -20 iun-Video-40 min Administrator 1848
12 Un mesaj de la Dr. Morse (Dr. Robert Morse) - A Message From Dr. Morse - 13 iunie 2011 - Video - 5 minute Administrator 997
13 DETOXIFICAREA - Arta si Stiinta Detoxificarii - VINDECAREA TUTUROR AFECTIUNILOR, BOLILOR - REGENERAREA CELULARA SI INSANATOSIREA LA NIVEL CELULAR - Detoxification The Art and Science - Celular Regeneration - Dr. Robert Morse - 6 iunie 2011 - Video- 42 min Administrator 1530
14 Dieta Fructivora, Detoxificarea, Caz Tetraplegic, Calciu, Hormonul Paratiroidei, Depresie, Depresia Postpartum, Acidoza, Rinichii si Limfa, Glandele Suprarenale, Hipotensiune, Acid sau Alcalin, Colesterolul este un antiacid...Dr. Robert Morse-3 iun-Video Administrator 1849
15 Fibromialgie, lupus, boala Lyme si oboseala cronica - Fibromyalgia, Lupus, Lyme Disease and Chronic Fatigue - Dr. Robert Morse - 1 iulie 2011 - Video - 30 minute Administrator 1713
16 PLAMANII, SINUSURILE, APARITIA MUCUSULUI si cum ne afecteaza sau ne apara sanatatea - Lungs, Sinus & Mucus Conditions - Dr. Robert Morse - 24 mai 2011 - Video - 16 minute Administrator 2188
17 GLANDELE SUPRARENALE - Glandele endocrine controleaza tot organismul - Cum ne vindecam, regeneram corpul - Adrenal Glands - Dr. Robert Morse - 23 mai 2011 - Video - 8 minute Administrator 1814
18 HIPOTIROIDISM SI GUSA - Glandele Endocrine sunt "guvernul" care conduce organismul, produc: hormoni, steroizi, neurotransmitatori pentru sistemul nervos, enzime pentru digestie, etc. - Hypothyroidism and Goiter - Dr. Robert Morse -18 mai 2011-Video-18 min Administrator 1513
19 CANDIDA, Fungile, Ciupercile - Operatiile, PIETRELE LA RINICHI - Glandele Endocrine, Steroizi, Neurotransmitatori, Cerealele care hranesc fungiile, ciupercile, alunitele, ne ingrasa - Candida, Surgery & Kidney Stones - Dr. Robert Morse - Video-18 mai 2011 Administrator 1675
20 DIABETUL - REMEDIUL, VINDECAREA DIABETULUI - Diabetes - The Remedy or Cure Diabetes - Dr. Robert Morse - 13 mai 2011 - Video - 19 minute Administrator 1348
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 1 din 2
Daca fisierul video/audio ruleaza cu intreruperi descarcati fisierul pe calculatorul dvs.
Dupa descarcare fisier video (in format flv) puteti vedea fisierul cu: FLV Player (4.7 MB)

Ne gasesti cu informatii si pe:

Schimba marimea literelor

Cauta

Informeaza si TU...

Bookmark and Share

Cele mai vizualizate

Pentru o viata sanatoasa

Emisiuni video, carti, articole despre Stil de Viata Sanatos, Wellness, Sanatate, Alimentatie Sanatoasa, Nutritie Sanatoasa, Retete Culinare Sanatoase, Prevenire, Ameliorare, Vindecare Afectiuni - "boli" (leziuni la nivel celular):

Emisiuni TV, inregistrari video:

- Dr. Robert Morse

- Dr. Virgiliu Stroescu

- Dr. Gheorghe Mencinicopschi

- Dr. Ovidiu Bojor

- Dr. Pavel Chirila

Carti utile:
- Invata cum sa ai un stil de viata sanatos si sa vindeci orice afectiune (VINDECARE, REGENERARE CELULARA COMPLETA), vindeca TOATE afectiunile, "bolile" citind cartea:
SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE. GHID FUNDAMENTAL. ALIMENTE SI PLANTE NATURALE PENTRU REGENERAREA CELULARA COMPLETA - The Detox Miracle Sourcebook: Raw Food and Herbs for Complete Cellular Regeneration
(descarcare GRATUITA - PDF)

- Dieta 80/10/10 - Echilibrarea Sanatatii Tale, Greutatii Tale, si a Vietii Tale, O Mancare Delicioasa la un Moment Dat - The 80/10/10 Diet: Balancing Your Health, Your Weight, and Your Life, One Luscious Bite at a Time

- STUDIUL CHINA - Cel mai complet studiu asupra nutritiei, despre nutritie, realizat vreodata, cu implicatii extraordinare asupra dietei, pierderii in greutate si sanatatii pe termen lung.
(descarcare GRATUITA - PDF)


- Alimentatie inteligenta - Esti responsabil pentru propria sanatate.
(descarcare GRATUITA - PDF)

- Dr. Emil Radulescu

- Elena Pridie

- Tablete de stil de viata - Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate, totul este nimic!
(descarcare GRATUITA - PDF)

Pentru mai multe carti vedeti zona Carti din meniul principal.

Cum slabim sanatos:
SLABIRE SANATOASA SI MENTINERE GREUTATE SANATOASA (NORMALA) PE TOATA PERIOADA VIETII (emisiuni TV, documentare video, articole, studii, carti)


- FURCULITE IN LOC DE CUTITE - Un film care-ti poate salva viata. - FORKS OVER KNIVES - A film that can save your life. - Video - 92 minute


ADEVARUL DESPRE CANCER - Cum apare cancerul? - Cum se vindeca cancerul? - Cancerul se poate vindeca fara metastaza, recidive? - Healing Cancer From Inside Out - film documentar - 124 minute - Si inregistrari video despre vindecare cancer si alte afectiuni (PLUS alte Prezentari Video si Articole utile despre cancer, dar si despre alte afectiuni, dereglari ale corpului [ diabet, afectiuni cardiovasculare si ale sistemului circulator, dermatologice, ale rinichilor, ficatului, obezitate, artrite, scolioze, osteoporoza, dependente - fumatul, alcoolul - si alte droguri, afectiuni psihice, mintale, etc.] - din cauza alimentatiei nesanatoase si a stilului de viata nesanatos - adica asa-zisele "boli" cum le numeste medicina alopata [tratament farmaceutic cu substante chimice de sinteza, chimioterapie, radioterapie sau chirurgie] care trateaza sau mai bine zis "mascheaza, anesteziaza" simptomele, dar NU elimina CAUZELE [care produc in corp, in organism, leziunile celulare prin acumulare de aciditate mare, acidoza, toxine, oxigenare proasta a celulelor, etc.], pentru o vindecare, regenerare completa si naturala a corpului asa cum face medicina NATURALA, NATUROPATIA sau medicina NATUROPATA [traditionala - care recurge la resurse naturale si la plante medicinale] )

ADEVARUL DESPRE CANCER - Cum apare cancerul? - Cum se vindeca cancerul? - Cancerul se poate vindeca fara metastaza, recidive? - Healing Cancer From Inside Out - film documentar - 124 minute - Si inregistrari video despre vindecare cancer si alte afectiuni (PLUS alte Prezentari Video si Articole utile despre cancer, dar si despre alte afectiuni, dereglari ale corpului [ diabet, afectiuni cardiovasculare si ale sistemului circulator, dermatologice, ale rinichilor, ficatului, obezitate, artrite, scolioze, osteoporoza, dependente - fumatul, alcoolul - si alte droguri, afectiuni psihice, mintale, etc.] - din cauza alimentatiei nesanatoase si a stilului de viata nesanatos - adica asa-zisele "boli" cum le numeste medicina alopata [tratament farmaceutic cu substante chimice de sinteza, chimioterapie, radioterapie sau chirurgie] care trateaza sau mai bine zis "mascheaza, anesteziaza" simptomele, dar NU elimina CAUZELE [care produc in corp, in organism, leziunile celulare prin acumulare de aciditate mare, acidoza, toxine, oxigenare proasta a celulelor, etc.], pentru o vindecare, regenerare completa si naturala a corpului asa cum face MEDICINA NATURALA, NATUROPATIA sau MEDICINA NATUROPATA [traditionala - care recurge la resurse naturale si la plante medicinale] numita "MEDICINA VIE")


- ADEVARUL DESPRE BOLILE CARDIOVASCULARE si cum se pot preveni, regresa si vindeca - Make Yourself Heart Attack Proof - Dr. Caldwell Esselstyn, fost sef chirurg la clinica Cleveland - Prezentare video - 62 minute

PUR SI SIMPLU CRUD: Dand inapoi diabetul in 30 de zile. CUM SE VINDECA DIABETUL. - SIMPLY RAW: Reversing Diabetes in 30 Days. - Video - 91 minute

EUGENIA GLOBALA - Folosirea medicinei pentru a ucide! - GLOBAL EUGENICS - Using Medicine To Kill! - Video - 124 minute

Vanzarea NEBUNIEI - Suntem toti nebuni? - The Marketing of MADNESS - Are We All Insane?- ADEVARUL despre INDUSTRIA FARMACEUTICA, PSIHIATRII, BOLILE MENTALE INVENTATE, DROGURILE PSIHOTROPE de pe reteta, EFECTELE LOR SECUNDARE GRAVE, FATALE - Video -176 min

- MEDICINA DE MONOPOL - Cum Industria Farmaceutica (si industria alimentara) iti ia banii si te imbolnaveste - MONOPOLY MEDICINE - How Big Paharma takes your money and makes you sick - Mike Adams - Video - 92 minute


Be Organic magazin pentru: Storcatoare [de fructe, vegetale, verdeturi], Blendere, Deshidratoare, Germinatoare, Superalimente, Seminte BIO, etc.

 Be Organic magazin pentru: Storcatoare [de fructe, vegetale, verdeturi], Blendere, Deshidratoare, Germinatoare, Superalimente, Seminte BIO, etc.

DriedFruits.ro - Magazin online - Dried Fruits Supplier, furnizor de: fructe uscate - fructe deshidratate, alune - miez seminte - nuci crude, cosuri fructe deshidratate & cosuri diverse nuci, etc. - (posibilitate transport gratuit)DriedFruits.ro - Magazin online - Dried Fruits Supplier, furnizor de: fructe uscate - fructe deshidratate, alune - miez seminte - nuci crude, cosuri fructe deshidratate & cosuri diverse nuci, etc. - (posibilitate transport gratuit)
Click pe urmatorul link pentru mai multi producatori, firme de produse naturale, bio, organice, ecologice

Skin Deep - Cosmetic Safty Database - Verifica cat de: sigure, sanatoase sau TOXICE (!) sunt cosmeticele si ingredientele din cosmeticele, produsele de ingrijire personala uzuale care NU sunt certificate Bio sau Organice, Ecologice (dar verifica si pe cele certificate). Baza de date oferita de: Environmental Working Group - EWG.org
Skin Deep - Cosmetic Safty Database - Verifica cat de: sigure, sanatoase sau TOXICE (!) sunt cosmeticele si ingredientele din cosmeticele, produsele de ingrijire personala uzuale care NU sunt certificate Bio sau Organice, Ecologice (dar verifica si pe cele certificate). Baza de date oferita de: Environmental Working Group - EWG.org

Raw Generation Expo - Targul Raw Generation - Targ bianual Raw Food - Mancare Vegana, Vegetariana 100%, cruda fara foc. Targul arata ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala.

Sustinere - Promovare


Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Asociatia Pro Vita pentru nascuti si nenascuti - Filiala Bucuresti

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro-Vita - Pro-Life - Pentru Viata

Canal video Pro-Vita:
ProvitaTV.ro este un canal video dedicat filmelor documentare de interes pentru cei care sustin valorile pro-vita si manifesta interes pentru bioetica. Filmele abordeaza subiecte precum respectul pentru viata, avortul, eutanasia, reproducerea asistata, transplantul de organe, handicapul, clonarea, ingineria genetica, terapia cu celule stem etc.

Pro Vita Bucuresti pe Vimeo

Pro Vita Bucuresti pe Youtube


MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Alianta Familiilor din Romania - AFR - Pentru familii adevarate si puternice.
Valea Plopului 380 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova

Valea Plopului 380 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din asezamintele de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)
Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.


ANTI PROSTITUTIE - Fata ascunsa a prostitutiei legalizate
Speranta si vindecare pentru homosexuali - Homosexualitate.ro

Ecomagazin - Stirile de mediu

Citate - Motto-uri - Maxime

"

Alimentele sa fie medicamentele voastre si medicamentele voastre sa fie alimentele voastre.

Alimentele voastre sa va fie medicamente.

Mai intai nu face rau.

"

Hipocrate - considerat "Parintele Medicinei" (n. 460 i.Chr. pe insula Cos, Arhipelagul insulelor Sporade - d. 370 i.Chr. in localitatea Larissa din Tessalia)

Numele lui este legat de Juramantul lui Hippocrate, un adevarat codice moral al unui medic in exercitarea profesiunii sale, juramant prestat si in zilele noastre in multe universitati de absolventii facultatilor de medicina.


Suntem si pe Facebook

Newsletter

Primiti stiri, cu informatii de pe site, pe email.

Banner Sanatate si Viata

Promoveaza, sustine
Sanatate si Viata - SanatateSiViata.ro
 
pe siteul, blogul tau cu bannerul nostru.

Promoveaza - Sustine - Promote - Sanatate si Viata - SanatateSiViata.ro pe siteul, blogul tau cu Bannerul nostru.

Pentru detalii click aici

Follow us on Twitter
Informatiile de pe acest site nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul sau tratamentul medical.
Orice intrebare sau nelamurire cu privire la simptome sau tratamente medicale, generale sau particulare, adresati-o medicului dumneavoastra.

Copyright © SanatateSiViata.ro - Toate drepturile rezervate. Preluarea totala sau partiala a informatiei publicate pe acest site se face numai cu indicarea sursei.
(Sursa: [link-ul complet catre sursa: informatiei, articolului, emisiunii TV, etc.])